Motiváció, valamint táplálkozás tippek nemcsak PCOS- és pajzsmirigybetegeknek

Legyőzöm a genetikát!

Az első bejegyzés...

2019. február 11. - i.kriszta

Kedves Idetévedő!

Ez a blog jelenleg induló fázisban van. Sosem blogoltam még, ezért maga az oldal létrehozása is kihívást jelent. :)

Hamarosan nagyon sok poszttal fogok jelentkezni, azonban most még a felület kialakításával, dizájnnal és grafikával küzdök. Biztosan sokat fog alakulni az oldal e téren, de most az a legfontosabb, hogy elindítsam.

Tömören: a blogomat motivációnak és segítségnek szánom. Motiválnám a hozzám hasonló betegségekkel küzdőket, megmutatnám, a genetika nem minden, a vágyott testalkat elérhető! Neked is! A motiváció mellett pedig  rövidebb-hosszabb információ csomagokat, praktikákat szeretnék megosztani veled a bárki számára fenntartható diéta és egészséges életmód jegyében. Az évek alatt összegyűjtött tapasztalataimat szeretném összeszedni, és elérhetővé tenni. Én csak magamra számíthattam, neked általam könnyebb lesz! Jómagam is PCOS-ban és pajzsmirigy alulműködésben szenvedek, világéletemben elhízott voltam, mégis sportos alakot, és életmódot alakítottam ki magamnak. Ha te fejedben is eldőlt, változtatni szeretnél az alakodon, és nem kifogásokat keresel, hanem hagyod, hogy segítsek, itt a helyed! Megosztom veled akaraterőmet, motiválni foglak, és ellátlak sok-sok tippel és infóval. Ha pedig kérdésed, kérésed lesz, vagy szeretnéd, hogy mentoráljalak, írj nekem bátran a "Kapcsolat" menüpont alatt megadott címen...

Csak kérlek várj még egy picit, légy türelemmel! Hamarosan jelentkezem! :)

És addig se feledd, Le tudod győzni a genetikád!

Üdv,

Kriszta

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyozomagenetikat.blog.hu/api/trackback/id/tr3014619632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása